Viikko-ohjelman mukainen liikuntakausi on päättynyt 8.5. Kesäjumpat 10.5. alkaen Hyrylässä ja Kellokoskella.

Kauden 2022-2023 lukujärjestys on työn alla ja se julkaistaan näillä sivuilla heinäkuun alussa. Ilmoittautumiset alkavat samaan aikaan. Painettu viikko-ohjelma jaetaan tuusulalaisiin talouksiin viikolla 32 (ke 10.8.).

Liitty jäseneksi ja ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumisohjeet löydät täältä

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan ”Kausimaksu” ja luodaan lasku).

Kellokosken tunnit 2021-2022

Ryhmäliikunta

*  Kuntotreeni    *  Tehotreeni    *  Tanssitreeni   * Kehonhuolto

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
18.30-19.30KuntomixWoima, B3-ovi, C-lohkoSatu Räsänen
TIISTAI
18.50-19.50SykefitPatruuna, C10 oviSatu Räsänen
KESKIVIIKKO
18.30-19.30Seasonal Jooga (myös Ikiliike-tunti) HUOM! Siirtynyt sunnuntailtaPatruuna, C10 oviMarja-Leena Ahonen
TORSTAI
19.00-20.00Tanssia ja sykettäPatruuna, C10 oviMaiju Mäkelä
LAUANTAI
10.00-11.00 PilatesHealth (12h/syksy, 14h/kevät)
Yht.työ Tuusulan opiston kanssa, HUOM! aikataulu->
Patruuna, C10 oviPauliina Teerioja
28.8.-11.12. ja 15.1.-30.4. (EI 6.11. /19.-26.3. / 16.4. + tunti hiihtolomalla 26.2.)
KUUKAUSITTAINvaihtuva virtuaalitunti
-> pyydä linkki tallenteeseen toimistolta
Maaliskuu-> Tehokeho
Pilates
Leeni A-M
Pauliina T

Lapset

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
TIISTAI
18.00-18.45miniSyke 7-9 v.Patruuna, C10 oviSatu Räsänen
SUNNUNTAI
15.00-15.45Temppusankarit in&out 3-5 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoKatja Härmä ja Venla Härmä
16.00-16.45Temppusankarit in&out 5-7 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoKatja Härmä ja Venla Härmä

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikunta:

Kuntomix: Matalankynnyksen lihaskuntotunti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin jumpparille. Tunti sisältää yksinkertaisen alkuverryttelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden, jonka tehon ja haastavuuden voit itse määrittää sekä n. 15 loppuverryttelyn/venyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

PilatesHealth: Kaiken ikäisille ja tasoisille sopiva kehon tasapainoa, ryhtiä ja hyvinvointia edistävä tunti.  Tunnin tavoitteena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä vapauttaa kehon kireyksiä ja tuoda hyvää oloa. Pilates tunnilla vahvistat kehon syviä lihaksia, ja parannat kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken kuntoisille sekä aloittelijoille että aiemmin liikuntaa harrastaneille. Tunti järjestetään yhteistyössä Tuusulan Opiston kanssa. 12 h syyskaudella ja 12 h kevätkaudella-> HUOM! oma aikataulu.

Sykefit: Toiminnallista harjoittelua, jossa pääset haastamaan kehoasi oman kunnon mukaan. Kierto- tai intervallityyppisessä harjoittelussa juostaan, hypitään sekä käytetään oman kehon painon lisäksi vaihtelevasti kahvakuulia, painoja tai kuminauhoja.  Tunti sopii kaiken kuntoisille ja myös miehille!

Seasonal Jooga: Perustuu Hatha joogaan ja harjoituksissa hyödynnetään myös kiinalaisen terveystiedon opetuksia. Harjoitukset peilaavat vuodenajan muutoksia (kevät, kesä, myöhäiskesä, syksy ja talvi) ja sisältö vaihtuu näiden mukaan. Tunti rakentuu aurinkotervehdyksistä ja asana harjoituksista, jotka keskittyvät aina kyseisen vuodenajan sisäelinten ja meridiaanien hoitoon. Tunneilla opetellaan huomioimaan oman kehon viestejä ja tuntiin kuuluu myös hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Seasonal Jooga vaikuttaa tasapainottavasti kehoon ja mieleen ja luo pohjaa fyysiselle ja henkiselle kehittymiselle ja kasvulle. Tunti sopii kaikille ikäryhmille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Mukaan tarvitset joogamaton, huovan ja vesipullon. Sunnuntain Seasonal Jooga on myös Ikiliike-tunti Kellokoskella!   (1 Ikiliike-tunti viikossa = 85 € koko kausi tai 65€ /syys-tai kevätkausi (sis. 25€ jäsenmaksun). Valitse ilmoittautumispalvelussa ”Ikiliike-tunti (Seasonal Jooga Kellokoski), jos osallistut vain tälle tunnille.)

Tanssia ja sykettä: Tunnilla tanssitaan, jammaillaan ja ennen kaikkea hikoillaan vaihtelevan musiikin tahdissa! Helpot askelkuviot, innostava musiikki ja hyvä meininki tempaavat tällä tunnilla mukaansa. Tanssiosion jälkeen lihaskunto-osuus sekä venyttelyt. Tunti sopii kaikille, liikkeitä voi aina tehdä oman kuntotason mukaisesti eikä aiempaa tanssitaustaa tarvita.

Lapset:

miniSyke 7-9 v: Tunnilla opitaan liikunnan perustaidot hauskasti ja monipuolisesti. Liikutaan, pelataan, leikitään, tanssitaan ja temppuillaan.

Temppusankarit in&out: lasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja, kuten hyppäämistä, heittämistä, kiipeämistä sekä kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Pääpaino temppuilussa ja leikin kautta oppimisessa. 3-5 v. ryhmässä voi aikuinen tarvittaessa olla mukana lapsensa ”avustajana”. Kerran kuussa ryhmät kokoontuvat koko perheen voimin temppuilemaan ulkona luonnossa.

HUOM!

Aikuisten tunnit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista eli liity jäseneksi kaudelle 2021-2022 ja luo itsellesi lasku jäsen- ja kausimaksusta ilmoittautumispalvelussa. Samalla maksulla voit osallistua useammalle tunnille ja myös luonnollisesti Hyrylän ryhmäliikunta tunneille.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen löydät alta.

(Entiset Kellokosken Naisvoimistelijoiden jäsenten rekisteröitymistiedot EIVÄT siirry Syke Tuusulaan eli sinun on rekisteröidyttävä myös Liikuntaseura Syke Tuusulan jäsentieto-ohjelmaan (ilmoittautumispalvelu).

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Näin löydät uuden Woima ja Patruuna liikunta-salin:

  • autot jätetään koulun isolle parkkipaikalle (käynti Koulutieltä tai Omenalahdentieltä)
  • B3 ovi (Woima liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti Koulutien puolelta kts. oheiset kuvat
  • C10 ovi (Patruuna liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti myös Koulutien puolelta