Kauden 2023-2024 viikko-ohjelma on työn alla ja se avautuu näille sivuille kesä-heinäkuun vaihteessa!

Infoa ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan ”Kausimaksu” ja luodaan lasku).

Kellokosken tunnit 2022-2023

Ryhmäliikunta

*  Kuntotreeni    *  Tehotreeni    *  Tanssitreeni   * Kehonhuolto

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
18.30-19.30KuntomixWoima, B3-ovi, C-lohkoMaiju Mäkelä
TIISTAI
18.50-19.50SykefitPatruuna, C10 oviPia Lahti
KESKIVIIKKO
18.30-19.30Body&Mind / KehonhuoltoPatruuna, C10-oviPauliina Teerioja/Elina Raijas
TORSTAI
19.00-20.30Tanssia ja sykettäPatruuna, C10 oviAnna Wessman
LAUANTAI
10.00-11.00 Pilates
Yht.työ Tuusulan opiston kanssa
Patruuna, C10 oviPauliina Teerioja
Etätunti tallenneKahvakuula
Pilates
-> pyydä linkki tallenteeseen toimistolta
Minna Riutta
Pauliina Teerioja

Lapset

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
TIISTAI
18.00-18.45miniSyke 7-9 v. HUOM!Patruuna, C10 oviSatu Räsänen
-> Tunti ei käynnistynyt!
LAUANTAI
10.00-10.45Temppusankarit 3-5 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoSiiri Hietikko ja Veera Härmä
11.00-11.45Temppusankarit 5-7 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoSiiri Hietikko ja Veera Härmä

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikunta:

Kehonhuolto/Body&Mind: Tunnilla keskitytään vaihdellen kokonaisvaltaiseen liikkuvuusharjoitteluun ja lihaskalvoketjujen läpikäymiseen. Tunnilla käytetään myös erilaisia välineitä (keppi, kuminauha, pallo). Tunti auttaa palautumaan rasituksesta, lisäämään liikkuvuutta ja vetreyttä, sekä parantamaan kehonhallintaa.  Rauhallinen kehonhuoltotunti sopii kaikille kunnosta riippumatta ja suosittelemme tätä tuntia erityisesti myös palauttavaksi harjoitteluksi paljon treenaaville. Tunnille tarvitset tavalliset joustavat sisäliikuntavaatteet, jumppamaton ja juomapullon.

Kuntomix: Matalankynnyksen lihaskuntotunti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin jumpparille. Tunti sisältää yksinkertaisen alkuverryttelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden, jonka tehon ja haastavuuden voit itse määrittää sekä n. 15 loppuverryttelyn/venyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

Pilates: Kaiken ikäisille ja tasoisille sopiva kehon tasapainoa, ryhtiä ja hyvinvointia edistävä tunti.  Tunnin tavoitteena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä vapauttaa kehon kireyksiä ja tuoda hyvää oloa. Pilates tunnilla vahvistat kehon syviä lihaksia, ja parannat kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken kuntoisille sekä aloittelijoille että aiemmin liikuntaa harrastaneille. Tunti järjestetään yhteistyössä Tuusulan Opiston kanssa.

Sykefit: Toiminnallista harjoittelua, jossa pääset haastamaan kehoasi oman kunnon mukaan. Kierto- tai intervallityyppisessä harjoittelussa juostaan, hypitään sekä käytetään oman kehon painon lisäksi vaihtelevasti kahvakuulia, painoja tai kuminauhoja.  Tunti sopii kaiken kuntoisille ja myös miehille!

Tanssia ja sykettä: Tunnilla jammaillaan ja hikoillaan vaihtelevan musiikin sekä eri tanssityylien tahdissa. Puoleentoista tuntiin mahtuu mukaan myös vähän tekniikkaa ja koreografiankin rakentamista. Koreografian lähtökohtana on musiikin edustama tanssityyli, joten pääsetkin tutustumaan eri puolilta maailmaa olevien tanssien perusaskeliin- ja rytmeihin. Tunti sisältää myös lihaskunto- ja venyttelyosuuden sekä lyhyen loppurentoutuksen. Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille (aiempi tanssitausta ei ole välttämätön).

Lapset:

miniSyke 7-9 v: Tunnilla opitaan liikunnan perustaidot hauskasti ja monipuolisesti. Liikutaan, pelataan, leikitään, tanssitaan ja temppuillaan.

Temppusankarit: lasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja, kuten hyppäämistä, heittämistä, kiipeämistä sekä kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Pääpaino temppuilussa ja leikin kautta oppimisessa. 3-5 v. ryhmässä voi aikuinen tarvittaessa olla mukana lapsensa ”avustajana”.

HUOM!

Ryhmäliikuntatunnit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista eli liity jäseneksi kaudelle 2022-2023 ja luo itsellesi lasku jäsen- ja kausimaksusta ilmoittautumispalvelussa. Samalla maksulla voit osallistua useammalle tunnille ja myös luonnollisesti Hyrylän ryhmäliikunta tunneille. Ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös yli 13 vuotiaille nuorille.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen löydät alta.

(Entiset Kellokosken Naisvoimistelijoiden jäsenten rekisteröitymistiedot EIVÄT siirry Syke Tuusulaan eli sinun on rekisteröidyttävä myös Liikuntaseura Syke Tuusulan jäsentieto-ohjelmaan (ilmoittautumispalvelu).

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Näin löydät uuden Woima ja Patruuna liikunta-salin:

  • autot jätetään koulun isolle parkkipaikalle (käynti Koulutieltä tai Omenalahdentieltä)
  • B3 ovi (Woima liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti Koulutien puolelta kts. oheiset kuvat
  • C10 ovi (Patruuna liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti myös Koulutien puolelta