Kellokosken tunnit2021-01-05T16:59:11+00:00

HUOM! Tuusulan kunnan koronasuositukset ja -rajoitukset jatkuvat Keusoten 31.12.2020 tekemien linjausten mukaisesti ennallaan 31.1.2021 asti.

Sykkeen liikuntakausi jatkuu etäohjelmalla 9.1. alkaen erillisen aikataulun mukaisesti.

Ryhmäliikuntaa tarjolla joka päivä ja lisäksi lapsille ja perheille tulossa yhteistä ohjelmaa 1 krt / vko

Seuraa jäsenpostia!

****************************************************

Liittyminen jäseneksi ja ilmoittautumiset tunneille netin kautta.

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan “Jumppamaksu” ja luodaan lasku).

Kellokosken tunnit 2020-2021

(Muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
RYHMÄLIIKUNTA
MAANANTAI
18.30-19.30KuntomixWoima, B3-ovi, C-lohkoSatu Räsänen
TIISTAI
18.50-19.50SykefitPatruuna, C10 oviSatu Räsänen
TORSTAI
19.00-20.00TreenijamitPatruuna, C10 oviAnna Syrjälä-Tarvainen
LAUANTAI
10.00-11.00 PilatesHealth (12h)
29.8. alk!
Yht.työ Tuusulan opiston kanssa, HUOM! aikataulu->
Patruuna, C10 oviPauliina Teerioja
29.8.-5.12. ja 9.1.-24.4. (EI 12.-26.9. + tunti syyslomalla 17.10.)
SUNNUNTAI
18.00-19.30Seasonal Jooga & Yinjooga (myös Ikiliike-tunti)Patruuna, C10 oviMarja-Leena Ahonen
LAPSET
TIISTAI
18.00-18.45miniSyke 6-8 v.Patruuna, C10 oviSatu Räsänen
SUNNUNTAI
10.00-10.45Temppusankarit 3-5 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoKatja Härmä ja Venla Härmä/Salla Kosonen
11.00-11.45Temppusankarit 5-7 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoKatja Härmä ja Venla Härmä/Salla Kosonen

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikunta:

Kuntomix: Matalankynnyksen lihaskuntotunti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin jumpparille. Tunti sisältää yksinkertaisen alkuverryttelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden, jonka tehon ja haastavuuden voit itse määrittää sekä n. 15 loppuverryttelyn/venyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

PilatesHealth: Kaiken ikäisille ja tasoisille sopiva kehon tasapainoa, ryhtiä ja hyvinvointia edistävä tunti.  Tunnin tavoitteena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä vapauttaa kehon kireyksiä ja tuoda hyvää oloa. Pilates tunnilla vahvistat kehon syviä lihaksia, ja parannat kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken kuntoisille sekä aloittelijoille että aiemmin liikuntaa harrastaneille. Tunti järjestetään yhteistyössä Tuusulan Opiston kanssa. 12 h syyskaudella ja 12 h kevätkaudella-> HUOM! oma aikataulu.

Sykefit: Toiminnallista harjoittelua, jossa pääset haastamaan kehoasi oman kunnon mukaan. Kierto- tai intervallityyppisessä harjoittelussa juostaan, hypitään sekä käytetään oman kehon painon lisäksi vaihtelevasti kahvakuulia, painoja tai kuminauhoja.  Tunti sopii kaiken kuntoisille ja myös miehille!

Seasonal Jooga: Perustuu Hatha joogaan ja harjoituksissa hyödynnetään myös kiinalaisen terveystiedon opetuksia. Harjoitukset peilaavat vuodenajan muutoksia (kevät, kesä, myöhäiskesä, syksy ja talvi) ja sisältö vaihtuu näiden mukaan. Tunti rakentuu aurinkotervehdyksistä ja asana harjoituksista, jotka keskittyvät aina kyseisen vuodenajan sisäelinten ja meridiaanien hoitoon. Tunneilla opetellaan huomioimaan oman kehon viestejä ja tuntiin kuuluu myös hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Seasonal Jooga vaikuttaa tasapainottavasti kehoon ja mieleen ja luo pohjaa fyysiselle ja henkiselle kehittymiselle ja kasvulle. Tunti sopii kaikille ikäryhmille, eikä aikaisempaa kokemusta tarvita. Mukaan tarvitset joogamaton, huovan ja vesipullon. Sunnuntain Seasonal Joogaon myös Ikiliike-tunti Kellokoskella! 1 Ikiliike-tunti viikossa = 85 € koko kausi tai 65€ /syys-tai kevätkausi (sis. 25€ jäsenmaksun). Valitse ilmoittautumispalvelussa “Ikiliike-tunti (Seasonal Jooga Kellokoski), jos osallistut vain tälle tunnille.

Treenijamit: Tunnilla sheikataan, valssataan, salsataan, jammaillaan ja ennen kaikkea hikoillaan hauskaa pitäen. Liikkeet vaihtuvat kappaleiden vaihtuessa. Tanssiosion jälkeen lihaskuntoliikkeitä teeman mukaan ja lopuksi venyttelyt danssaten. Voimme luvata, että hiki lentää ja nauru raikaa! Tunti Sopii kaikille, et tarvitse aiempaa tanssitaustaa.

Lapset:

miniSyke 6-8: Tunnilla opitaan liikunnan perustaidot hauskasti ja monipuolisesti. Liikutaan, pelataan, leikitään, tanssitaan ja temppuillaan.

Temppusankaritlasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja, kuten hyppäämistä, heittämistä, kiipeämistä sekä kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Pääpaino temppuilussa ja leikin kautta oppimisessa. 3-5 v. ryhmässä voi aikuinen tarvittaessa olla mukana lapsensa avustajana.

HUOM!

Aikuisten tunnit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista eli liity jäseneksi kaudelle 2020-2021 ja luo itsellesi lasku jäsen- ja kausimaksusta ilmoittautumispalvelussa. Samalla maksulla voit osallistua useammalle tunnille ja myös luonnollisesti Hyrylän ryhmäliikunta tunneille.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen löydät alta.

(Entiset Kellokosken Naisvoimistelijoiden jäsenten rekisteröitymistiedot EIVÄT siirry Syke Tuusulaan eli sinun on rekisteröidyttävä myös Liikuntaseura Syke Tuusulan jäsentieto-ohjelmaan (ilmoittautumispalvelu).

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Näin löydät uuden Woima ja Patruuna liikunta-salin:

  • autot jätetään koulun isolle parkkipaikalle (käynti Koulutieltä tai Omenalahdentieltä)
  • B3 ovi (Woima liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti Koulutien puolelta kts. oheiset kuvat
  • C10 ovi (Patruuna liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti myös Koulutien puolelta