Hiihtoloma viikolla 19.-25.2. ei tunteja!

Infoa ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan ”Kausimaksu” ja luodaan lasku).

Ryhmäliikunta Kellokoski 2023-2024

*  Kuntotreeni    *  Tehotreeni    *  Tanssitreeni   * Kehonhuolto

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
18.30-19.30KuntomixWoima, B3-ovi, C-lohkoMaiju Mäkelä
KESKIVIIKKO
19.00-20.00SykefitPatruuna, C10 oviSatu Räsänen
TORSTAI
19.00-20.00Just DancePatruuna, C10 oviKristiina Peltola
20.00-20.45KehonhuoltoPatruuna, C10-oviKristiina Peltola
LAUANTAI
10.00-11.00 Pilates
Yht.työ Tuusulan opiston kanssa
Patruuna, C10 oviPauliina Teerioja

Lapset ja nuoret Kellokoski 2023-2024

(muutokset mahdollisia)

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
TIISTAI
18.00-19.00Dance4Fun 9-11 v.Patruuna, C10 oviVilma Lehtinen
19.00-20.00Dance4Fun yli 12 vPatruuna, C10 oviVilma Lehtinen
LAUANTAI
10.00-10.45Temppusankarit 3-5 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoElina Raijas ja Veera Härmä
11.00-11.45Temppusankarit 5-7 v.Woima, B3-ovi, A-lohkoElina Raijas ja Veera Härmä

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikunta:

Just Dance: Ihana sekoitus reippaita ja helppoja tansseja eri musiikkityylien tahtiin. Nautitaan hyvästä musiikista ja liikkeestä sen mukana! Sen kun annetaan mennä, jokainen omalla tyylillä. Voit tulla tunnille vaikka et olisi koskaan tanssinut. Koreografioita ei erikseen opetella, mutta suurin osa toistuu kauden aikana useita kertoja. Saat varman hien ja hengästyt! Bonuksena iloinen mieli ja loistava olo! Rentoa tekemistä omien taitojen ja kykyjen mukaan. Tule innostumaan musiikista ja hauskasta seurasta! Voit tanssia sukkasillasi, jumppatossuilla tai sisä-/ tanssilenkkareilla.

Kehonhuolto: Rauhallinen tunti, jossa keskitytään liikkuvuuteen, liikehallintaan, kehon linjauksiin, ryhtiin ja tukilihaksiin sekä hengitykseen ja rauhoittumiseen. Tunnilla tehdään jonkin verran myös rauhallisia voimaharjoitteita oman kehon painolla. Kehonhuoltotunneista on hyvä aloittaa jumppaharrastus. Sopii myös aktiiviliikkujille palauttavaksi harjoitteeksi. Mukaan jumppamatto ja pyyhe.

Kuntomix: Matalankynnyksen lihaskuntotunti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin jumpparille. Tunti sisältää yksinkertaisen alkuverryttelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden, jonka tehon ja haastavuuden voit itse määrittää sekä n. 15 loppuverryttelyn/venyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

Pilates: Kaiken ikäisille ja tasoisille sopiva kehon tasapainoa, ryhtiä ja hyvinvointia edistävä tunti.  Tunnin tavoitteena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä vapauttaa kehon kireyksiä ja tuoda hyvää oloa. Pilates tunnilla vahvistat kehon syviä lihaksia, ja parannat kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken kuntoisille sekä aloittelijoille että aiemmin liikuntaa harrastaneille. Tunti järjestetään yhteistyössä Tuusulan Opiston kanssa.

Sykefit: Toiminnallista harjoittelua, jossa pääset haastamaan kehoasi oman kunnon mukaan. Kierto- tai intervallityyppisessä harjoittelussa juostaan, hypitään sekä käytetään oman kehon painon lisäksi vaihtelevasti kahvakuulia, painoja tai kuminauhoja.  Tunti sopii kaiken kuntoisille ja myös miehille!

Lapset ja nuoret:

Dance4Fun: Sinulle, joka tykkäät tanssimisesta. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla ja hauskalla otteella! Tunneilla harjoitellaan myös vähän tanssitekniikkaa, ja tehdään erilaisia harjoituksia hyvän musiikin säestämänä. Tunti loppuu venyttelyyn tai loppurentoutukseen.

Temppusankarit: lasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja, kuten hyppäämistä, heittämistä, kiipeämistä sekä kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Pääpaino temppuilussa ja leikin kautta oppimisessa. 3-5 v. ryhmässä voi aikuinen tarvittaessa olla mukana lapsensa ”avustajana”.

HUOM!

Ryhmäliikuntatunnit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista eli liity jäseneksi kaudelle 2023-2024 ja luo itsellesi lasku jäsen- ja kausimaksusta ilmoittautumispalvelussa. Samalla maksulla voit osallistua useammalle tunnille ja myös luonnollisesti Hyrylän ryhmäliikunta tunneille. Ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös yli 13 vuotiaille nuorille.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen löydät alta.

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Näin löydät Woima ja Patruuna liikunta-salin:

  • autot jätetään koulun isolle parkkipaikalle (käynti Koulutieltä tai Omenalahdentieltä)
  • B3 ovi (Woima liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti Koulutien puolelta kts. oheiset kuvat
  • C10 ovi (Patruuna liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti myös Koulutien puolelta