Kauden 2024-2025 ohjelma on nyt nähtävissä.  Jäseneksi liittymien ja ilmoittautumiset ryhmiin 1.7. alkaen.

Infoa ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan ”Kausimaksu” ja luodaan lasku).

Ryhmäliikunta Kellokoski 2024-2025

*  Kuntotreeni    *  Tehotreeni    *  Tanssitreeni   * Kehonhuolto

(muutokset mahdollisia)

PäiväTasoLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
18.30-19.30KuntomixWoima, B3-ovi, C-lohkoLeila Girs
TIISTAI
19.00-20.00Tanssia ja SykettäPatruuna, C10 oviAnna Wessman
TORSTAI
19.00-20.00 TehokehoPatruuna, C10 oviKristiina Peltola
LAUANTAI
10.00-11.00 Pilates
Yht.työ Tuusulan opiston kanssa
Patruuna, C10 oviPauliina Teerioja
SUNNUNTAI
15.00-16.00Fascia KehonhultoPatruuna, C10 oviKati Sokka

Lapset ja nuoret Kellokoski 2024-2025

(muutokset mahdollisia)

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
TIISTAI
18.00-19.00Dance4Fun 10-14 v.Patruuna, C10 oviAnna Wessman
KESKIVIIKKO
18.30-19.30Dance4Fun 7-9 v.Patruuna, C10 oviSaana Tarkiainen
LAUANTAI
10.00-10.45Temppusankarit 4-5 v.Woima, B3-ovi
11.00-11.45Temppusankarit 6-7 v.Woima, B3-ovi

TUNTIKUVAUKSET

Ryhmäliikunta:

Fascia kehonhuolto: on kokonaisvaltainen liikkuvuutta ja hyvää oloa lisäävä tunti. Pääset lempeästi huoltamaan kehosi jumeja ja pysähtymään itsesi äärelle. Tunnilla teemme aktiivista toiminnallista liikkuvuusharjoittelua, joka liikkuvuuden lisäksi parantaa myös kehonhallintaa ja tukilihaksistoa, sekä tasapainoa. Pumppaavan liikkeen avulla nesteytämme kehon faskiakalvoja, joka lisää elastisuutta kehossa. Hyödynnämme myös täsmä hierontana palloa, ota mukaan oma faskiapallo tai tennispallo ja jumppamatto. Tämän tunnin jälkeen on ihanaa aloittaa uusi viikko vetreänä!

Kuntomix: Matalankynnyksen lihaskuntotunti niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin jumpparille. Tunti sisältää yksinkertaisen alkuverryttelyn, monipuolisen lihaskunto-osuuden, jonka tehon ja haastavuuden voit itse määrittää sekä n. 15 loppuverryttelyn/venyttelyt. Tunti sopii kaikille kuntotasosta riippumatta.

Pilates: Kaiken ikäisille ja tasoisille sopiva kehon tasapainoa, ryhtiä ja hyvinvointia edistävä tunti.  Tunnin tavoitteena on kehittää voimaa ja liikkuvuutta sekä vapauttaa kehon kireyksiä ja tuoda hyvää oloa. Pilates tunnilla vahvistat kehon syviä lihaksia, ja parannat kehonhallintaa. Pilates sopii kaiken kuntoisille sekä aloittelijoille että aiemmin liikuntaa harrastaneille. Tunti järjestetään yhteistyössä Tuusulan Opiston kanssa.

Tanssia ja sykettä: Tunnilla jammaillaan ja hikoillaan vaihtelevan musiikin sekä eri tanssityylien tahdissa. Tunti sisältää myös lyhyen lihaskunto- tai venyttelyosuuden. Tunti sopii kaikille tanssista innostuneille, aiempi tanssitausta ei ole välttämätön.

Tehokeho: Tunnilla tehdään koko kehon toimintakykyä kehittäviä liikkeitä monipuolisuutta painottaen. Tunti sisältää alkulämmittelyn, yhdistelmän sykettä kohottavia, lihaskuntoa ja liikkuvuutta sekä tasapainoa kehittäviä sarjoja. Tunnin lopussa kevyet rentouttavat venyttelyt. Ajoittain käytetään apuna seuran omia pienvälineitä kuten keppiä, vastuskuminauhoja tai painoja/ kahvakuulia. Tunti sopii kaikille (tehoa säädät itse) ja varsinkin niille, jotka kaipaavat ryhmäliikuntaan vähän voimistelullisuutta mausteeksi.

Lapset ja nuoret:

Dance4Fun: Sinulle, joka tykkäät tanssimisesta. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla ja hauskalla otteella! Tunneilla harjoitellaan myös vähän tanssitekniikkaa, ja tehdään erilaisia harjoituksia hyvän musiikin säestämänä. Tunti loppuu venyttelyyn tai loppurentoutukseen.

Temppusankarit: lasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan monipuolisia liikuntataitoja, kuten hyppäämistä, heittämistä, kiipeämistä sekä kehonhallintaa ja kehontuntemusta. Pääpaino temppuilussa ja leikin kautta oppimisessa.

HUOM!

Ryhmäliikuntatunnit eivät vaadi erillistä ilmoittautumista eli liity jäseneksi kaudelle 2023-2024 ja luo itsellesi lasku jäsen- ja kausimaksusta ilmoittautumispalvelussa. Samalla maksulla voit osallistua useammalle tunnille ja myös luonnollisesti Hyrylän ryhmäliikunta tunneille. Ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös yli 13 vuotiaille nuorille.

Tarkemmat ohjeet rekisteröitymiseen ja ilmoittautumiseen löydät alta.

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Näin löydät Woima ja Patruuna liikunta-salin:

  • autot jätetään koulun isolle parkkipaikalle (käynti Koulutieltä tai Omenalahdentieltä)
  • B3 ovi (Woima liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti Koulutien puolelta kts. oheiset kuvat
  • C10 ovi (Patruuna liikuntasalin ilta- ja viikonloppukäyttäjät) sisäänkäynti myös Koulutien puolelta