Maksutavat

Voit maksaa kausimaksusi osittain tai kokonaan (huom! ei jäsenmaksua) myös seuraavilla tavoilla:

  • Smartumilla: liikunta- ja kulttuurisetelit, SmartumPay tai tekstiviestimaksu
  • Edenredillä: Virikesetelit, Edenred-kortti, mobiili, EdenredPay, maksulinkki
  • Sporttipassilla eli ePassilla
  • Tyky-seteillä
  • pankkikortilla, maksulinkillä ja käteisellä esim. Syys-ja kevätstarttien yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan, luo lasku. Liikuntamaksu sovellusten suorituksista saamme ilmoituksen seuralle ja pystymme kuittaamaan laskuasi suorittamallasi summalla. Maksa erotus laskun viitenumeroa käyttäen. Muista, että etuus on henkilökohtainen ja on tarkoitettu sinun omaan liikuntamaksuun. Ja HUOM! jäsenmaksun osuutta ei voi maksaa liikuntaetuuksilla. Jäsenmaksu maksetaan laskun tiedoilla erikseen.  (Verohallinto: ”Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, ovat elantokustannuksia, joita ei voi korvata verovapaasti eikä siten myöskään maksaa kohdennetulla maksuvälineellä”).

iZettlen maksulinkin avulla voit maksaa maksuja missä tahansa. Lähetämme kertakäyttöisen linkin sähköpostitse, tekstiviestitse tai somessa, niin voit klikata sitä maksaaksesi maksut turvallisesti saman tien. 

Ilmoittaudu mukaan, luo lasku, saat jäsen- ja kausimaksulaskun sähköpostiisi. Jäsenmaksun osuus maksetaan laskun viitenumerolla, käteisellä tai pankkikortilla.

Ilmoittaudu

Linkit liikuntaetuuksien sivuille

Edenred

EdenredPay

ePassi

Smartum

Tyky