Jäsenetumme

Jäsenedut ovat voimassa aina kuluvan kauden ajan. Päivitämme etuudet aina kauden vaihtuessa syyskuun alussa. Nämä etuudet voimassa 2024-2025.

Vakuutus

Seura on vakuuttanut kaikki alle 16-vuotiaat jäsenet Pohjolan jumppaturvavakuutuksella.

Myös yli 16-vuotiailla on mahdollisuus ottaa vapaaehtoinen Jumppaturvavakuutus 4,50 euron hintaan. Vakuutuksen voi ottaa ilmoittautumispalvelun kautta.

Vakuutus on Pohjolassa ja se on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsenseuroille otettu vakuutus. Vakuutusnumero on 06-8627097. Vakuutus kattaa harrasteliikunnassa tapahtuneet tapaturmat (voimistelu- ja liikuntatunneilla, harjoituksissa, näytöksissä, esityksissä ja tapahtumissa Suomessa). Vakuutus on voimassa 1.9.-31.8. välisenä aikana. Vakuutus astuu voimaan, kun kausimaksu on maksettu ja seura on toimittanut vakuutetun tiedot liitton (+1-2 pv). Vakuutus korvaa kattavasti lääkärikäynneistä, lääkkeistä, tutkimuksista ja leikkauksista aiheutuvia kuluja. Käytössäsi on valtakunnallisen kumppaniverkostomme hoitolaitosten lisäksi Helsingissä sijaitseva Omasairaalamme, joka hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vammoja maamme huippuihin lukeutuvien ortopedien johdolla. Tarkemmat tiedot Jumppaturva esitteestä.

Jäsenkortilla kaudella 2022-2023
* 5% alennus kaikista palveluistamme.

Yhteystiedot:
Nahkurintie 2, puh. 044 971 0417, www.colorcut.fi

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille
10 % alennuksen kaikista normaalihintaisista Piruetin tuotteista. Alennukset saan näyttämällä voimassaolevan jäsenkortin.

Yhteystiedot:
Verkkokauppa:  Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, muista mainita Voimisteluliiton alennustunnus VOIMISTELU sekä seurasi nimi ”muuta” kentässä, sekä tehdä tilaus postiennakolla.  Vain ko. tunnuksen ilmoittamalla sekä tilaamalla postiennakolla saat alennuksen tuotteista.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(a)piruetti.fi.

RENTOUDU VIERUMÄELLÄ

Hyödynnä majoitustarjouksemme ja tule rentoutumaan Vierumäelle! Tarjoamme -30 % alennuksen majoituksesta verkkokaupassamme koodilla VOIMISTELU30. Tarjous koskee uusia varauksia ja kaikkia huonetyyppejä. Ei koske mökkejä, loma-asuntoja tai majoituspaketteja. Toimi pian, sillä huoneita on rajoitetusti. Tarjous on voimassa ajalla 27.11.-31.12.2022

Tee varaus täältä

ONHAN SINULLA JO VOIMISTELU-SOVELLUS?

Onhan sinulla jo ladattuna Voimistelu-sovellus? Käy tutustumassa uusittuun appiin, josta löydät seuratoimijoille ja voimistelijoille omat osuudet. Sovellusta kehitetään ja päivitetään jatkuvasti. Sovelluksesta löydät jatkossa myös kaikki yhteistyökumppaneidemme kausittain vaihtuvat edut. Löydät sen sovelluskaupasta Voimistelu-nimellä.