Liikuntaseura Syke Tuusula ry 1932 –

Syksyllä 1932 reippaat naiset Inkeri Laine ja Lahja Soinne pitivät kerran viikossa voimistelutuntia Kirkonkylän koululla vaihtelevalle osanottajamäärälle. Tuusulan Naisvoimistelijat ry oli aloittanut toimintansa vuoden alussa samaisten rouvien toimesta. Vuosien saatossa seuran toiminta laajeni sitä mukaa, kun uusia koulurakennuksia valmistui. Myös ohjaajien koulutukseen panostettiin jo varhaisessa vaiheessa; ohjaajat osallistuivat Suomen Naisten Liikuntakasvatusliiton SNLL:n järjestämille ohjelmisto- ja valmennuskursseille.

90 vuotta myöhemmin panostamme edelleen ohjaajien ammattitaidon ylläpitoon ja kehityämiseen. Tarjoamme monipuolista liikuntaa paitsi naisille, myös miehille ja erityisesti lapsille ja nuorille. Kehittyvänä ja aikaansa seuraavana seurana tarjoamme jäsenillemme laadukasta ja turvallista liikuntaa ammattitaitoisten ohjaajien ja aikaansaavan hallituksen toimesta.

Luomme uutta, mutta perinteitä vaalien. 90-vuotiaan seuran kunnioitettava historia ja sen arvot elävät seuramme päivittäisessä tekemisessä myös tulevaisuudessa. Jäsenlähtöisyys, yhteisöllisyys, luotettavuus ja turvallisuus ovat jatkossakin ne peruskivet, joille toimintamme rakentuu. Lupaamme kehittyä ja kehittää sekä tarjota jatkossakin parhaan mahdollisen harrasteliikuntapaletin koko Tuusulassa.

Hyvällä sykkeellä!