Aikuisille

Liikuntaseura Syke Tuusula tarjoaa aikuisille, niin naisille kuin miehille,  kattavan ja monipuolisen liikuntapaletin ryhmäliikuntaa ikään ja sukupuoleen katsomatta! Liikutamme tuusulalaisia n. 90 vuoden kokemuksella. Löydät varmasti oman taitotasosi ja toiveittesi mukaisia tunteja vaikka jokaiselle viikonpäivälle. Tervetuloa mukaan!

Ryhmäliikunnan viikko-ohjlema

Lisäksi tarjoamme matalankynnyksen Ikiliike -tunteja, jotka soveltuvat 60+ ikäisille tai niille, jotka aloittavat liikuntaa.

Ikiliikkeen tunnnit

Lapsille

Pieniin jäseniin vipinää ja liikettä! Ilolla ja suurella sydämellä liikutamme lapsiamme ja luomme turvallisen ympäristön lasten liikunnalliseen kasvatukseen. Ammattitaitoiset, koulutetut ohjaajamme auttavat lastasi löytämään liikunnan riemun ja uusia ystäviä. Joulu- ja kevätnäytöksissä lapset pääsevät esittelemään kauden aikana opittuja taitoja vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja sukulaisille.

Lasten viikko-ohjelma

Nuorille

Yli 13-vuotiaille on tarjolla meneviä tanssitunteja. Mikä parasta, heillä on mahdollisuus osallistua myös monille aikuisten tunneille. Joulu- ja kevätnäytöksissä esiintyvät nuorten tanssiesitykset ovat vuosi vuodelta upeampia. Nuorten tanssituntien ohjaajat ovat myös nuoria; tanssiin ja omien ryhmiensä ohjaamiseen intohimoisesti suhtautuvia huipputyyppejä.

Nuorten ohjelma

Perheille

Meillä liikutaan vauvasta vaariin. Perheliikunta tunneilla on tarjolla yhteistä, iloista liikuntaa niin aikuiselle kuin lapselle. Liikumme yhdessä lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta.

Perheliikunnan ohjlema

Myös Kellokoskella

Liikuntaseura Syke Tuusula järjestää liikuntatunteja myös Kellokoskella.

Tule mukaan!

Kellokosken tunnit