Kauden 2024-2025 lukujärjestys on työn alla. Ohjelma julkaistaan näille sivuille juhannuksen tietämillä ja ilmoittautumiset ryhmiin alkavat 1.7. 

Perheliikunnan ohjelma kaudella 2023-2024

Perheliikuntaa tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä lapsen kanssa. Mummit, vaarit ja kummit ovat myös tervetulleita tunneille.

PäiväLaji ja kausisuunnitelmaPaikkaOhjaaja
TIISTAI
9.15-10.00 2Baby n. 3-12 kk Uimahalli tila 3Tiina Hillervo
10.00-10.45Taaperot 1-2 v. Uimahalli tila 3Elina Raijas
TORSTAI
17.15-18.00PerheSyke 1-3 v. Keuda, B-oviAnna-Maija Riutta
18.00-18.45PerheSyke 4-7 v. Keuda, B-oviAnna-Maija Riutta

(muutokset mahdollisia)

Info ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

2Baby:  tunti on äidin ja vauvan yhteinen jumppahetki. Tunti koostuu tanssillisesta lämmittely osuudesta, tasapaino-osiosta, lihaskunto-osuudesta jossa huomioidaan erikseen myös tärkeät lantionpohjan lihasharjoitteet, piristeenä lopussa on tanssillinen bailarinki ja lopuksi rauhalliset venyttelyt. Tunnilla huomioidaan synnytyksestä palautuminen sekä vauvan motorisen kehityksen tukeminen. Tunti on suunnattu äideille ja vauvoille 3 kk eteenpäin. Aiempaa taustaa tai kokemusta ei tarvita, tunnit ovat lempeitä äidin ja vauvan hetkiä, jossa ”viimeisen sanan ” määrittävät pienokaiset. Tunti on turvallinen tapa palata synnytyksen jälkeen liikuntaharrastusten pariin ja valmistaa kehoa harjoitteluun lempeästi ja tärkeitä lihasryhmiä vahvistaen. Vauvat antavat kasvaessaan äidille lisää vastusta ja samalla vauvat saavat hyvää harjoitusta oman kehonsa kannattamiseen. Joustavat sisäliikuntavaatteet ja vauvalle oma alusta mukaan.

Perhesyke / Taaperot: Yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle eri teemoin. Liikumme lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Joustavat sisäliikuntavaatteet molemmille.

Ryhmien paikka tilanne