Loading...
Perheliikunta2021-10-25T15:38:16+00:00

Liittyminen jäseneksi ja ilmoittautumiset ryhmiin on avattu (vesiliikunta, lapset, nuoret, perheliikunta).

Ilmoittautumisohjeet löydät täältä

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvita erillistä ilmoittautumista. Tunnit sisältyvät kausikorttiin (ilm.palvelussa valitaan “Jumppamaksu” ja luodaan lasku).

Perheliikunnan ohjelma kaudella 2021-2022

Perheliikuntaa tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä lapsen kanssa. Mummit, vaarit ja kummit ovat myös tervetulleita tunneille silloin, jos et itse pääse osallistumaan.

PäiväLaji ja kausisuunnitelmaPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
17.30-18.15PerheSyke 4-7 v.Ruotsinkylän kouluElina Raijas
TIISTAI
Babyt n. 3-12 kkUimahalli tila 3Elina Raijas
Taaperot 1-2 v.Uimahalli tila 3Elina Raijas
9.30-10.15Babyt ja Taaperot yhdistetty!
TORSTAI
17.50-18.35PerheSyke 1-3 v. Keuda, B-oviAnsku Lahtinen/Minna Riutta

(muutokset mahdollisia)

Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Perhesyke: Yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle eri teemoin. Liikumme lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Joustavat sisäliikuntavaatteet molemmille.

Babyt: tunnilla jumpataan vauvan kanssa yhdessä ja erikseen vaihtuvin teemoin. Joustavat sisäliikuntavaatteet ja vauvalle oma alusta mukaan. Tunti sopii myös odottaville äideille riippumatta liikuntataustasta tai siitä kuinka pitkällä raskaus on. (Kausisuunnitelma päivittyy tähän alku kaudesta).

Taaperot: Yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle eri teemoin. Liikumme lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Joustavat sisäliikuntavaatteet molemmille. (Kausisuunnitelma päivittyy tähän alku kaudesta).

Ryhmien paikka tilanne