Viikko-ohjelman mukainen kausi käynnistyy 29.8.2022 voimisteluviikon avoimilla ovilla myös PerheSyke ryhmissä, mikäli ryhmissä tilaa. Tarkista ryhmien paikkatilanne

Perheliikunnan ohjelma kaudella 2022-2023

Perheliikuntaa tarjoaa mahdollisuuden liikkua yhdessä lapsen kanssa. Mummit, vaarit ja kummit ovat myös tervetulleita tunneille.

PäiväLaji ja kausisuunnitelmaPaikkaOhjaaja
TIISTAI
9.15-10.00Babyt n. 3-12 kkUimahalli tila 3Elina Raijas/Ria Sarasti
10.00-10.45Taaperot 1-2 v.Uimahalli tila 3Elina Raijas/Ria Sarasti
TORSTAI
17.15-18.00PerheSyke 1-3 v. Keuda, B-oviAnsku Lahtinen
18.00-18.45PerheSyke 4-7 v. Keuda, B-oviAnsku Lahtinen

(muutokset mahdollisia)

Info ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen

Perhesyke: Yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle eri teemoin. Liikumme lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Joustavat sisäliikuntavaatteet molemmille.

Babyt: tunnilla jumpataan vauvan kanssa yhdessä ja erikseen vaihtuvin teemoin. Joustavat sisäliikuntavaatteet ja vauvalle oma alusta mukaan.  (Kausisuunnitelma päivittyy tähän alku kaudesta).

Taaperot: Yhteistä, iloista liikuntaa aikuiselle ja lapselle eri teemoin. Liikumme lapsen ehdoilla. Tavoitteena on saada vanhemmalle kevyt hiki pintaan ja lapselle uusia positiivisia kokemuksia liikkumisesta. Joustavat sisäliikuntavaatteet molemmille. (Kausisuunnitelma päivittyy tähän alku kaudesta).

Ryhmien paikka tilanne