Kevätkausi käynnistyy 9.1.2023!

Jäseneksi liittyminen ja ilmoittautumiset internetin kautta.

Ohjelmaa nuorille  kaudella 2022-2023

HUOM! Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös nuorille. Jos haluat osallistua myös näille tunneille, valitse ilmoittautumispalvelussa ”opiskelijoiden” kausimaksu vaihtoehto. Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen (paitsi AquaHIIT, HydroBic). Tunnit sisältyvät opiskelijoiden kausikorttiin.

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
19.00-20.00Dance4Fun 11-13 v.Tenniskeskuksen peilisaliLotta Jolkkonen, Iina Pellikka
TORSTAI
19.00-20.00Temppuparkour 11-13 v.Paijalan kouluEetu Ukkola, Viljami Weckman

Tanssillinen voimistelu

Seuran mukana on mahdollisuus päästä osallistumaan ensi kesän Gymnaestrada tapahtumaan Amsterdamiin. Tämän kesän Tampereen kenttäohjelmista ”Ystäväni, elämäni” ja ”Kirkkaat vedet” ovat ohjelmassa myös Amsterdamissa.

Jos olet kiinnostunut tanssillisesta voimistelusta, ole yhteydessä. Ko. ohjelmien harjoitukset aloitetaan myöhemmin syksyllä erillisen aikataulun mukaan.

Infoa ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen
Ryhmien paikka tilanne

Dance4Fun: Sinulle joka rakastat tanssimista. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla otteella, unohtamatta tanssimisen hauskuutta! Tunteihin sisältyy myös tanssitekniikkaa, lihaskunto-harjoituksia ja venyttelyä.

Temppuparkour: Monipuolinen lasten liikuntatunti, jossa harjoitellaan perusliikuntataitoja; juostaan, hypitään, kiivetään sekä kehitetään motorisia taitoja, yleiskuntoa ja kestävyyttä . Yksinkertaisilla temppupisteillä tasapainoillaan sekä ylitetään ja alitetaan esteitä.