Loading...
Nuoret2021-01-05T17:05:21+00:00

HUOM! Tuusulan kunnan koronasuositukset ja -rajoitukset jatkuvat Keusoten 31.12.2020 tekemien linjausten mukaisesti ennallaan 31.1.2021 asti.

Sykkeen liikuntakausi jatkuu etäohjelmalla 9.1. alkaen erillisen aikataulun mukaisesti.

Ryhmäliikuntaa tarjolla joka päivä ja lisäksi lapsille ja perheille tulossa yhteistä ohjelmaa 1 krt / vko

Seuraa jäsenpostia!

****************************************************

Ilmoittautumiset tunneille netin kautta.

Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen (paitsi AquaHIIT, HydroBic). Tunnit sisältyvät opiskelijoiden kausikorttiin.

******

Ohjelmaa yli 13 v. nuorille  kaudella 2020-2021

HUOM! Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös nuorille. Jos haluat osallistua myös näille tunneille, valitse ilmoittautumispalvelussa “opiskelijoiden” jumppakortti vaihtoehto.

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
KESKIVIIKKO
19.00-20.00HipHop yli 13 v. (max 15) Tenniskeskuksen peilisaliLeo Brotherus
TORSTAI
19.00-20.00Tanssillinen voimistelu yli 15 v. Paijalan kouluHeli Suokko
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen
Ryhmien paikka tilanne

Dance4Fun: Sinulle joka rakastat tanssimista. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla otteella, unohtamatta tanssimisen hauskuutta! Tunteihin sisältyy myös tanssitekniikkaa, lihaskunto-harjoituksia ja venyttelyä.

HipHop: Tunnin päälajeina ovat hiphop ja locking. Opetellaan tanssien perusteita ja erilaisia tekniikoita sekä koreografiaa. Musiikkina hiphop ja funk. Sopii aloittaville ja jo jonkin verran harrastaneille. Varusteina mukavat joustavat vaatteet ja sisäkengät (tanssikengät, tennarit tms.).

Tanssillinen voimistelu yli 15 v:  Ryhmä tanssillisen voimistelun perustaidot osaaville harrastajille. Tunnit painottuvat erilaisten esitysohjelmien harjoittelun kautta vartalo- ja jalkatekniikkaan, hyppyihin ja askelsarjoihin sekä liikeyhdistelmiin. Esitysohjelmissa korostuu ilmaisullisuus ja kokonaisvaltaisuus.