Ohjelmaa nuorille  kaudella 2023-2024

Ryhmissä vielä tilaa! Katso ryhmien paikka tilanne täältä

HUOM! Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös yli 13 v. nuorille. Jos haluat osallistua myös näille tunneille, valitse ilmoittautumispalvelussa ”opiskelijoiden” kausimaksu vaihtoehto. Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen (paitsi AquaHIIT, HydroBic, Tanssillinen voimistelu). Tunnit sisältyvät opiskelijoiden kausikorttiin, tanssillisen voimistelun tunnille erilliskurssimaksu tai lisämaksu kausikortin lisäksi.

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
MAANANTAI
19.00-20.00Dance4Fun 11-13 v.Tenniskeskuksen peilisaliIina Pellikka
TIISTAI
19.00-20.00Dance4Fun yli 12 v.Kellokoski Patruuna, C10-oviVilma Lehtinen
TORSTAI
19.00-19.55FreeGym 11-13 v. Paijalan kouluViljami Weckman, Reetta Taskinen
SUNNUNTAI
18.00-19.00Tanssillinen voimistelu yli 15 v. *) erillinen ilm.Hyökkälän yk, C-oviHeli Suokko

*) HUOM! Ko. tunnille erillinen ilmoittautuminen. Valitse erillisenä kurssina tai lisämaksu kausimaksun lisäksi.

Infoa ilmoittautumiseen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen
Ryhmien paikka tilanne

Dance4Fun: Sinulle, joka tykkäät tanssimisesta. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla ja hauskalla otteella! Tunneilla harjoitellaan myös vähän tanssitekniikkaa, ja tehdään erilaisia harjoituksia hyvän musiikin säestämänä. Tunti loppuu venyttelyyn tai loppurentoutukseen.

FreeGym:  Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, temput, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu unohtaen kilpailujärjestelmät ja niiden vaatimukset. Freegymiä voi tehdä ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta sisällä saleissa tai ulkona.

Tanssillinen voimistelu yli 15 v. : Keskustalähtöisyys , liikkeen virtaavuus, hengityksen sitominen liikkeeseen, esteettisyys ja ilmaisullisuus…. Mikäli nämä asiat kuulostavat tutuilta, haluat esiintyä ja hallitset tanssin ja voimistelun perustaidot, tervetuloa ryhmään! Valitse kurssimaksu tai lisämaksu kausikorttiin.