Loading...
Nuoret2021-07-01T22:09:15+00:00

Kauden 2021-2022 viikko-ohjelma on julkaistu.

Liittyminen jäseneksi ja ilmoittautumiset ryhmiin on avattu (vesiliikunta, lapset, nuoret, perheliikunta).

Ilmoittautumisohjeet löydät täältä

Syysstartit su 29.8. ja kausi käynnistyy 30.8.

******

Ohjelmaa yli 13 v. nuorille  kaudella 2021-2022

HUOM! Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat avoimia myös nuorille. Jos haluat osallistua myös näille tunneille, valitse ilmoittautumispalvelussa “opiskelijoiden” jumppakortti vaihtoehto. Ryhmäliikuntatunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen (paitsi AquaHIIT, HydroBic). Tunnit sisältyvät opiskelijoiden kausikorttiin.

PäiväLajiPaikkaOhjaaja
KESKIVIIKKO
19.00-20.00HipHop yli 13 v.Tenniskeskuksen peilisaliLeo Brotheus
TORSTAI
19.00-20.00Tanssillinen voimistelu yli 12-15 v. Paijalan kouluRebekka Honkanen
Liity jäseneksi / ilmoittautuminen
Ryhmien paikka tilanne

Dance4Fun: Sinulle joka rakastat tanssimista. Tunnilla pääset kokeilemaan eri tanssilajeja rennolla otteella, unohtamatta tanssimisen hauskuutta! Tunteihin sisältyy myös tanssitekniikkaa, lihaskunto-harjoituksia ja venyttelyä.

HipHop: Tunnin päälajeina ovat hiphop ja locking. Opetellaan tanssien perusteita ja erilaisia tekniikoita sekä koreografiaa. Musiikkina hiphop ja funk. Sopii aloittaville ja jo jonkin verran harrastaneille. Varusteina mukavat joustavat vaatteet ja sisäkengät (tanssikengät, tennarit tms.).

Tanssillinen voimistelu yli 15 v:  Ryhmä tanssillisen voimistelun perustaidot osaaville harrastajille. Tunnit painottuvat erilaisten esitysohjelmien harjoittelun kautta vartalo- ja jalkatekniikkaan, hyppyihin ja askelsarjoihin sekä liikeyhdistelmiin. Esitysohjelmissa korostuu ilmaisullisuus ja kokonaisvaltaisuus.