Ajankohtaista:

25.4.2024 Syke tiedottaa

Kausikorttilaisille tarjolla 3 etätuntitallennetta (Kahvakuula, Lihaskunto, Pilates). Pyydä linkit ja salasana tallenteisiin!

******************************

7.3.2024 Syke tiedottaa

4.1.2024 Hyvää Uutta Vuotta! Syke tiedottaa

5.12.2023 Syke tiedottaa

12.10.2023  Syke tiedottaa

11.9.2023 Syke tiedottaa

*****************

Muistutus ->

Seura tiedottaa jäsenilleen pääasiassa sähköpostitse.  Jotta varmistat jäsentiedotteiden saapumisen perille, muistathan tarkistaa sähköpostisi roskaposti/tarjous ja muut spam-kansiot. Hyväksy lähettäjä (syketuusula(at)hoika.net) luotettavaksi ja siirrä postit jatkossa ”tärkeät”-kansioon 🙂

*****************

Jäsentiedote:

Aiemmat jäsentiedotteet on luettavissa materiaalipankissa

Ilmoittautuminen ja kausimaksut

LIITTYMINEN JÄSENEKSI, ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE HOIDETAAN INTERNETISSÄ JÄSENTIETO-OHJELMAN KAUTTA.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan aikaisemmin, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä entisiä tunnuksiasi. Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden jäsentieto-ohjelmassa.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen ”Omat tiedot” -sivulla  itsesi alikäyttäjäksi. Alaikäisellä tulee aina olla järjestelmässä ylikäyttäjänä huoltaja.

Seuran jäsen – Kirjaudu tästä!
Liity jäseneksi / Ilmoittaudu ryhmiin!
Vapaat paikat ryhmissä

Tärkeää!

Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia (myös lapsen osalta). Tuntimuutoksista ja muista tärkeistä asioista tiedotetaan sähköpostitse. Muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät “luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat tiedotteiden saapumisen.

Huom! vain UUDET JÄSENET!

Täytä rekisteröintilomake.  Käyttäjätunnuksena toimii ilmoittamasi sähköpostiosoite tai koko nimi.  Ohjelma lähettää  tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit muuttaa salasanasi kirjautumisen jälkeen  ”Omat tiedot” -sivulla. Mikäli sähköpostia ei löydy, muista tarkistaa roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät ”luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat jatkossa myös tiedotteiden saapumisen.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen ”Omat tiedot” -sivulla itsesi alikäyttäjäksi. Alaikäisellä tulee aina olla järjestelmässä ylikäyttäjänä huoltaja.

Uusi jäsen, rekisteröity tästä!

Liity jäseneksi ja ilmoittaudu ryhmiin

Valitse ohjelmassa haluamasi vaihtoehto/-ehdot.  Kun haluat osallistua ryhmäliikuntatunneille, joihin ei ole erillistä ilmoittautumista (ns. avoimet tunnit) valitse ”Kausimaksu” koko kaudelle tai ”Kausimaksu Syksy / Kevät ”. Valitse samalla mahdolliset lisämaksut ja alennukset. Samalla liityt myös seuramme jäseneksi. Kun ilmoittaudut AquaHIIT, HydroBic, Vetreäksi vedessä-ryhmiin sekä lasten-, ja perheliikuntaryhmiin liityt automaattisesti jäseneksi ja laskuusi tulee jäsenmaksun lisäksi kausi- tai kurssimaksun osuus.

Kun maksu on kirjautunut seuran tilille, lähetämme kausikortin postitse kotiisi. (Jäsenkortit lähetetään yli 13-vuotiaille jäsenille. Mikäli alle 13 v. lapsi haluaa jäsenkortin, ilmoita siitä erikseen seuran toimistolle.) Pidä kausikortti mukana tunneilla ja varaudu esittämään pyydettäessä.
”Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät”- Ole yhteydessä toimistolle opiskelija-/eläkeläiskortin tai työttömyystodistuksen todentamista varten.
Alle 16-vuotiaiden Jumppaturvavakuutus astuu voimaan, kun lasku on maksettu ja seura on ilmoittanut tiedot liittoon (+1-2 pankkipäivää).

Aikuisten kausimaksulla voit osallistua useammalle tunnille viikossa (Hyrylä, Kellokoski).

Mikäli hoidat kausimaksun työnantajien liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi, Samartum), ilmoittaudu mukaan, luo lasku, tee suoritus sovelluksilla (osin tai kokonaan) tai toimita liikuntasetelit seuralle. Maksa jäsenmaksun osuus (25€) ja mahdollinen erotus laskun viitenumerolla suoraan pankkiin.

Huomioi siis, että jäsenmaksua ei voi maksaa työnantajan myöntämillä liikuntaetuuksilla! (Verohallinto: ”Sellaiset urheiluseurojen jäsenmaksut sekä liittymis- ja kannatusjäsenmaksut, jotka eivät suoraan oikeuta liikuntapalvelun käyttämiseen, ovat elantokustannuksia, joita ei voi korvata verovapaasti eikä siten myöskään maksaa kohdennetulla maksuvälineellä”).

Lasten ryhmiin ilmoittautuessa

Kausimaksu sisältää yhden viikkotunnin ja Jumppaturvavakuutuksen. Jos perheestä ilmoitetaan useampi lapsi, valitse toisen lapsen ryhmään ilmoittautumisen lisäksi ”Alennus / sisarusmaksu”.

Lastenryhmissä maksuton tutustumiskerta (tee kuitenkin ilmoittautuminen ja luo lasku). Kausimaksulasku maksetaan tutustumiskerran jälkeen eräpäivästä riippumatta. Mikäli lapsi ei halua jatkaa ko. ryhmässä, ole yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla peruutuksesta ja laskun poistamisesta.

Syksyllä ilmoittautuessa on paikka automaattisesti myös kevätkaudelle.

Alle 16-vuotiaiden Jumppaturvavakuutus astuu voimaan, kun lasku on maksettu ja seura on ilmoittanut tiedot liittoon (+1-2 pankkipäivää). Lue lisää Jumppaturvavakuutuksesta täältä

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan sekä aikuinen että lapsi/vauva

Rekisteröi ensin itsesi ja ”omissa tiedoissa” lapsi itsesi alikäyttäjäksi. Ilmoita ensin aikuinen ja valitse maksuvaihtoehdoista ”perheliikunta” (pelkkä perheliikuntatunti) tai ”avoin kausikortti ja perheliikunta”. Valitse lapsen kohdalla pelkkä ”lapsen jäsenmaksu” tai ”jäsenmaksu ja sisarusmaksu” (perheestä osallistuu 2 lasta).

Ikiliike-maksu sisältää kaikki Ikiliike-tunnit (vesijumpasta lisämaksu)

Vaihtoehtoisesti voit valita vain yhden vakioviikkotunnin. ”Vetreäksi vedessä”-tunti on ns. erilliskurssi ja vaatii erillisen ilmoittautumisen. Valitse pelkkä vesijumppa-kurssi tai lisämaksuvaihtoehto kausikortin lisäksi (uimahallin sisäänpääsymaksu suoraan hallille). Liikuntaryhmien valinnan jälkeen muista hyväksyä luotu lasku. Ilmoittautumiset eivät rekisteröidy, ennen kuin olet hyväksynyt luotavan laskun.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta ryhmästä, johon olet ilmoittautunut sekä laskun. Jos sähköpostiosoitetta ei ole/tai ei ole syötetty, lasku toimitetaan postitse. Tällöin toimituskulut 5 euroa lisätään laskuun.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai laittaa sähköpostia osoitteeseen info(at)syketuusula.fi.

Jäsen- ja kausimaksut
Käytössä olevat Maksutavat

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai laita sähköpostia osoitteeseen info(at)syketuusula.fi. 

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Voit liittyä jäseneksi milloin vain. Maksat vain jäsenmaksun ja toiveidesi mukaisen kausi- tai kurssimaksun. Meillä treenaat keskimäärin alle kahdeksalla eurolla viikossa elokuun lopusta toukokuun puoliväliin. Varsinaisen jumppakauden jälkeen jatkamme vielä viikoittaisella kesäjumppatunnilla aina juhannukseen asti. Heinäkuussa lomailemme, kuten useimmat jäsenemmekin. Elokuun kesäjumpat herättelevät taas uuteen kauteen.
Liity Jäseneksi
Seuran säännöt
Tietosuojaseloste, lue tästä!
Jäsenetuudet, vakuutus
Seuratuotteet