Ajankohtaista:

Jäseneksi liittyminen ja ilmoittautumiset netin kautta. 

******************************

28.12.2022 Syke tiedottaa

******************************

8.12.2022 Syke tiedottaa

******************************

18.11. 2022 Marras-joulukuun etätuntitallenteena ”Terveselkä”, ohj. Leeni Asola-Myllynen. Pyydä linkki tallenteeseen.

******************************

Sääntömääräinen Syyskokous to 10.11.2022 klo 19 seuran toimistolla. Kokouksessa vahvistetaan kauden 2021-2022 tilinpäätös ja vuosikertomus sekä päätetään vastuuvapauden myöstämisestä tilivelvollisille. Kaikilla yli 15-vuotiailla jäsenmaksunsa maksaneilla jäsenillä on äänioikeus syyskokouksessa. Tervetuloa!

*****************

26.8.2021 (23.8.) ”Tervetuloa liikkumaan”

Toimintaohjeet korona-aikana kauden alkuun löydät tästä

*****************

Muistutus ->

Seura tiedottaa jäsenilleen pääasiassa sähköpostitse.  Jotta varmistat jäsentiedotteiden saapumisen perille, muistathan tarkistaa sähköpostisi roskaposti/tarjous ja muut spam-kansiot. Hyväksy lähettäjä (syketuusula(at)hoika.net) luotettavaksi ja siirrä postit jatkossa ”tärkeät”-kansioon 🙂

*****************

Jäsentiedote:

Aiemmat jäsen- ja korona-ajan tiedotteet on luettavissa materiaalipankissa

Ilmoittautuminen ja kausimaksut

LIITTYMINEN JÄSENEKSI, ILMOITTAUTUMINEN TUNNEILLE HOIDETAAN INTERNETISSÄ JÄSENTIETO-OHJELMAN KAUTTA.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan aikaisemmin, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä entisiä tunnuksiasi. Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden jäsentieto-ohjelmassa.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen ”Omat tiedot” -sivulla  itsesi alikäyttäjäksi. Alaikäisellä tulee aina olla järjestelmässä ylikäyttäjänä huoltaja.

Seuran jäsen – Kirjaudu tästä!
Liity jäseneksi / Ilmoittaudu ryhmiin!
Vapaat paikat ryhmissä

Tärkeää!

Varmista, että yhteystiedoissa oleva sähköpostiosoite on aina ajan tasalla laskutuksen ja tiedotuksen takia (myös lapsen osalta). Tuntimuutoksista ja muista tärkeistä asioista tiedotetaan sähköpostitse. Muista tarkistaa sähköpostisi roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät “luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat tiedotteiden saapumisen.

Huom! vain UUDET JÄSENET!

Täytä rekisteröintilomake.  Käyttäjätunnuksena toimii ilmoittamasi sähköpostiosoite tai koko nimi.  Ohjelma lähettää  tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit muuttaa salasanasi kirjautumisen jälkeen  ”Omat tiedot” -sivulla. Mikäli sähköpostia ei löydy, muista tarkistaa roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät ”luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat jatkossa myös tiedotteiden saapumisen.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen ”Omat tiedot” -sivulla itsesi alikäyttäjäksi. Alaikäisellä tulee aina olla järjestelmässä ylikäyttäjänä huoltaja.

Uusi jäsen, rekisteröity tästä!

Liity jäseneksi ja ilmoittaudu ryhmiin

Valitse ohjelmassa haluamasi vaihtoehto/-ehdot.  Kun haluat osallistua ryhmäliikuntatunneille, joihin ei ole erillistä ilmoittautumista (ns. avoimet tunnit) valitse ”Kausimaksu” koko kaudelle tai ”Kausimaksu Syksy / Kevät ”. Valitse samalla mahdolliset lisämaksut ja alennukset. Samalla liityt myös seuramme jäseneksi. Kun ilmoittaudut AquaHIIT ja HydroBic-ryhmiin sekä lasten-, ja perheliikuntaryhmiin liityt automaattisesti jäseneksi ja laskuusi tulee jäsen- ja kausimaksun osuus.

Kun maksu on kirjautunut seuran tilille, lähetämme kausikortin postitse kotiisi. (Jäsenkortit lähetetään yli 13-vuotiaille jäsenille. Mikäli alle 13 v. lapsi haluaa jäsenkortin, ilmoita siitä erikseen seuran toimistolle.) Pidä kausikortti mukana tunneilla ja varaudu esittämään pyydettäessä.
”Opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät”- Ole yhteydessä toimistolle opiskelija-/eläkeläiskortin tai työttömyystodistuksen todentamista varten.
Alle 16-vuotiaiden Jumppaturvavakuutus astuu voimaan, kun lasku on maksettu ja seura on ilmoittanut tiedot liittoon (+1-2 pankkipäivää).

Aikuisten kausimaksulla voit osallistua useammalle tunnille viikossa (Hyrylä, Kellokoski).

Mikäli hoidat kausimaksun työnantajien liikuntaetuuksilla (Edenred, ePassi, Samartum), tee suoritus sovelluksilla tai toimita liikuntasetelit toimistolle. Maksa jäsenmaksun osuus (25€) laskun viitenumerolla suoraan pankkiin.

Lasten ryhmiin ilmoittautuessa

Kausimaksu sisältää yhden viikkotunnin. Jos perheestä ilmoitetaan useampi lapsi, valitse toisen lapsen ryhmään ilmoittautumisen lisäksi ”Alennus / sisarusmaksu”.

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan sekä aikuinen että lapsi/vauva

Rekisteröi ensin itsesi ja ”omissa tiedoissa” lapsi itsesi alikäyttäjäksi. Ilmoita ensin aikuinen ja valitse maksuvaihtoehdoista ”perheliikunta” (pelkkä perheliikuntatunti) tai ”avoin kausikortti ja perheliikunta”. Valitse lapsen kohdalla pelkkä ”lapsen jäsenmaksu” tai ”jäsenmaksu ja sisarusmaksu” (perheestä osallistuu 2 lasta).

Ikiliike-maksu sisältää kaikki Ikiliike-tunnit

Vaihtoehtoisesti voit valita vain yhden vakioviikkotunnin. ”Vetreäksi vedessä”-tunti vaatii lisäksi erillisen ilmoittautumisen ja uimahallin sisäänpääsymaksun. Liikuntaryhmien valinnan jälkeen muista hyväksyä luotu lasku. llmoittautumiset eivät rekisteröidy, ennen kuin olet hyväksynyt luotavan laskun.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta ryhmästä, johon olet ilmoittautunut sekä laskun. Mikäli sähköpostia ei löydy, muista tarkistaa roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät ”luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat jatkossa myös tiedotteiden saapumisen.

Jos sähköpostiosoitetta ei ole/tai ei ole syötetty, lasku toimitetaan postitse. Tällöin toimituskulut 5 euroa lisätään laskuun.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai tulla käymään toimistolla osoitteessa Sulantie 24. Tarkista aukioloajat yhteystiedoista.

Jäsen- ja kausimaksut
Käytössä olevat Maksutavat

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai tulla käymään toimistolla osoitteessa Sulantie 24. Tarkista aukioloajat yhteystiedoista.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Voit liittyä jäseneksi milloin vain. Maksat vain jäsenmaksun ja toiveidesi mukaisen jumppamaksun (perus- tai VIP-kortin). Meillä treenaat keskimäärin kuudella eurolla viikossa elokuun lopusta toukokuun puoliväliin. Varsinaisen jumppakauden jälkeen jatkamme vielä viikottaisella kesäjumppatunnilla aina juhannukseen asti. Heinäkuussa lomailemme, kuten useimmat jäsenemmekin. Elokuun kesäjumpat herättelevät taas uuteen kauteen.
Liity Jäseneksi
Seuran säännöt
Tietosuojaseloste, lue tästä!
Jäsenetuudet, vakuutus
Seuratuotteet