Jäsenetumme

Jäsenedut ovat voimassa aina kuluvan kauden ajan. Päivitämme etuudet aina kauden vaihtuessa syyskuun alussa. Nämä etuudet voimassa 2021-2022.

Vakuutus

Seura on vakuuttanut kaikki alle 16-vuotiaat jäsenet Pohjolan jumppaturvavakuutuksella.

Myös aikuisilla on mahdollisuus ottaa vapaaehtoinen Jumppaturvavakuutus 4 euron hintaan. Vakuutuksen voi ottaa ilmoittautumispalvelun kautta.

Vakuutus on Pohjolassa ja se on Suomen Voimisteluliitto ry:n jäsenseuroille otettu vakuutus. Vakuutusnumero on 06-8627097. Vakuutus kattaa harrasteliikunnassa tapahtuneet tapaturmat (voimistelu- ja liikuntatunneilla, harjoituksissa, näytöksissä, esityksissä ja tapahtumissa Suomessa). Vakuutus on voimassa 1.9.-31.8. välisenä aikana. Vakuutus astuu voimaan, kun kausimaksu on maksettu ja seura on toimittanut vakuutetun tiedot liitton (+1-2 pv). Vakuutus korvaa kattavasti lääkärikäynneistä, lääkkeistä, tutkimuksista ja leikkauksista aiheutuvia kuluja. Käytössäsi on valtakunnallisen kumppaniverkostomme hoitolaitosten lisäksi Helsingissä sijaitseva Omasairaalamme, joka hoitaa tuki- ja liikuntaelinten vammoja maamme huippuihin lukeutuvien ortopedien johdolla. Tarkemmat tiedot Jumppaturva esitteestä.

Toimintaohjeet tapaturman satuttua:

  1. Hakeudu hoitoon ortopedisiin vammoihin erikoistuneeseen Omasairaalaan tai muuhun kumppaniverkostomme hoitolaitokseen, tiedot hoitolaitoksista löydät osoitteesta www.pohjola.fi. Kumppanimme ovat sitoutuneet nopeaan prosessiin vaativissakin toimenpiteissä.
  2. Maksa hoitokulut ensin itse ja hae Kelasta sairausvakuutuslain mukaiset korvaukset. Kun otat Kela-kortin mukaasi, hoitavat useimmat hoitolaitokset ja apteekit Kela-korvausten hakemisen sinun puolestasi. Huolehtimalla Kela-korvauksista varmistat sen, että vakuutuksen korvausmäärä riittää vamman hoidossa mahdollisimman pitkään.
  3. Täytä vahinkoilmoitus OP-mobiililla tai kirjautumalla omilla pankkitunnuksillasi sivulle op.fi/vakuutukset tai pohjola.fi. Vahinkoilmoituksessa tarvittava vakuutustunnus on 06-8627097. Voit ilmoittaa vahingosta myös sivulla www.pohjola.fi > yritys- ja yhteisöasiakkaat > vahingot > henkilövahingot > tapaturma urheilussa.

Jäsenkortilla kaudella 2021-2022
* 5% alennus kaikista palveluistamme.

Yhteystiedot:
Nahkurintie 2, puh. 044 971 0417, www.colorcut.fi

Piruetti tarjoaa kaikille Voimisteluliiton jäsenille
10 % alennuksen Piruetista tehdyistä ostoista. Alennukset saan näyttämällä voimassaolevan jäsenkortin.

Yhteystiedot:
Verkkokauppa:  Tehdessäsi ostoksia www.piruetti.fi sivuilta, muista mainita Voimisteluliiton alennustunnus VOIMISTELU sekä seurasi nimi ”muuta” kentässä, sekä tehdä tilaus postiennakolla.  Vain ko. tunnuksen ilmoittamalla sekä tilaamalla postiennakolla saat alennuksen tuotteista.

Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse osoitteeseen piruetti(a)piruetti.fi.