Sykkeen ryhmiä mukana Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtumassa 4.2.2017

Voimistelun ja tanssin Lumo -tapahtuma oli kasvanut nimenvaihdoksen (ent. Show-tapahtuma) ja sääntömuutosten myötä todella isoksi. Mukana oli yli 50 ryhmää. Ohjelmien ja ryhmien kirjo oli valtava. Ohjelmia ei Lumossa laiteta järjestykseen vaan jokainen ryhmä saa kirjallisen palautteen neljältä tuomarilta ja parhaat ohjelmat ja esitykset palkitaan.

Heli Suokko-Rajalan Tanssillisen voimistelun 13-15 v. ryhmän suoritusta sekä ohjelmaa “Jääperhonen” kommentoivat tuomarit mm. seuraavasti:
“Selkeä kokonaisuus, jonka teema kantoi läpi ohjelman”
“Herkkä ja ideaan sopiva liikekieli”
“Kauniit linjakkaat puvut. Asusteen siivekettä oli käytetty ohjelmassa hyvin, ne tukivat liikkeitä ja tulivat hyvin esiin käsi- ja vartalonliikkeissä”
“Ohjelma oli harjoiteltu erittäin yhtäaikaiseksi”
“Työnne ja harjoittelunne näkyi puhtaana ja tyylikkäänä kokonaisuutena. Eläytymisenne oli luontevaa. Oli ihana katsoa iloanne katseiden kohdatessa lavalla. Voimistelu antaa ystäviä koko elämän varrelle”

Myös Essi Kosken Dance 4 Fun ryhmä oli mukana Lumossa.
Tavoitteena oli saada esiintymisrohkeutta, ja kokemusta ja viettää mukava tanssintäyteinen päivä yhdessä. Osa ryhmäläisistä on esiintynyt paljonkin, ja esiintymiskokemusta löytyy niin kansainvälisistä tapahtumista, kuin pienemmistäkin, mutta osalle ryhmäläisistä tämä oli toinen esiintyminen ikinä tanssilavoilla. Vaikka ryhmässä on paljon eri tanssi ja jumppataustojen omaavia tyttöjä, toimii ryhmä silti hyvin yhdessä. Valmentajana voin sanoa että ryhmähenki on alkanut muokkautua todella hyväksi! Treeneissä on huikeat meiningit ja kaikki ovat todella motivoituneita harrastajia!
Tässä muutama ote tuomareiden arvosteluista:
“Ison ryhmän into ja energia välittyi lavalta. Ihana päästä lavalle!”
“Tehän rakastatte yleisöä”
“Hyvä musiikki, saitte minut hymyilemään”
“Ihana musiikkivalinta nuorille herkille tytöille, joista kuitenkin pursusi yrittämisen tahtoa ja näyttämisen halua”

 

2017-09-16T08:10:41+00:00