Ajankohtaista Koronasta – suositukset ja rajoitukset jatkuvat

31.3.2021

Tuusulan Tenniskeskus on suljettu 1.4. alkaen avin päätöksellä. Peilisalin tanssitunnit (ma ja ke ryhmät) siirtyvät Hyökkälän alakoulun saliin, Kirkkotie 11, F-ovi ke 7.4. alkaen

25.3.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto määrää uudella päätöksellään edelleen tiloja pidettävän suljettuna koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella tietyin poikkeuksin. Tartuntatautilain pykälän 58 g mukainen päätös tilojen sulkemisesta on voimassa 11.4.2021 asti. Päätöksen voi tehdä lain mukaan enintään kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Meillä Sykkeessä tämä tarkoittaa sitä, että ryhmäliikuntatunnit jatkuvat toistaiseksi etänä, mutta alle 12 v. lasten ryhmät jatkavat toimintaansa erityisjärjestelyin (jaetut pienryhmät).

26.2.2021

Keusote on 26.2. tarkentanut korona suosituksia ja sen mukaan yli 12 -vuotiaiden lasten ja nuorten harrastustoiminta keskeytetään 31.3.2021 saakka.

Meillä keskeytys koskee yli 13 v. HipHop ja yli 15 v. Tanssillisenvoimistelun ryhmiä. Muut lasten ryhmät jatkavat toimintaansa toistaiseksi aiemmilla erityisjärjestelyillä.

Alla myös linkit keusoten ja kunnan tiedotteisiin.

Keusoten tiedote

Tuusulan kunnan tiedote

19.2.2021

Keusote jatkaa koronasuosituksia ja rajoituksia samansisältöisinä maaliskuun loppuun saakka. Lasten- ja nuorten harrastusryhmät jatkavat erityisjärjestelyin, mutta yli 20-vuotiaiden harrastusryhmät (myös perheliikunta) ovat edelleen tauolla. Jatkamme ryhmäliikunnan etätunteja myös maaliskuussa. Aikataulu työnalla.

Keusoten suositukset ja rajoitukset

29.1.2021

Keusote on päivittänyt alueen koronasuosituksia ja -rajoituksia 29.1.2021. Näiden suositusten mukaisesti se mahdollistaa 1.2. alkaen alle 20-vuotiaiden lasten ja nuorten pienryhmä harjoittelun myös sisätiloissa, joissa harrastusryhmän koko voi olla enintään 10 (lasten tai nuorten määrä 10).  -> Näin ollen seuramme lasten- ja nuorten ryhmät pääsevät aloittamaan kautensa ma 1.2. Rajaamme ryhmäkokoja ja ryhmiin ollaan yhteydessä mahd. pian.

 * Ohjaajat ja 12 vuotta täyttäneet osallistujat käyttävät kasvomaskia, mikäli henkilöllä ei ole terveydellistä estettä kasvomaskin käyttämiselle. Kasvomaskin käyttöä edellytetään muulloin paitsi urheilusuoritusten aikana.

* Harrastukseen saattajat, kuten vanhemmat, eivät tule sisätiloihin (paitsi alle kouluikäiset, mikäli tarpeen. Saattaja käyttää maskia) .

Koska alueemme koronatilanne voi äkillisesti muuttua,  varaudumme siihen, että suosituksia ja rajoituksia voidaan joutua tiukentamaan nopeastikin.

Ryhmäliikunta sekä perheliikunta tuntien osalta rajoitukset jatkuvat toistaiseksi 28.2. asti ja etätunnit jatkuvat helmikuussa. Pieniä muutoksia on tulossa etätunti ohjelmaan.

28.1.2021

Pääkaupunkiseudun (Helsinki, Espoo, Vantaa) koronakoordinaatioryhmä on ke 27.1. tehnyt linjauksia alle 20-vuotiaiden harrastustoiminnan avaamisesta kaupungin hallinnoimissa tiloissa rajatusti ja erityisiä turvallisuusohjeita noudattaen 1.2.2021 alkaen.  Tuusulan kunta tiedottaa omista linjauksista perjantaina 29.1. Tiedotamme asiasta mahdollisimman pian.

3.1.2021

Tuusulan kunnan koronasuositukset ja -rajoitukset jatkuvat Keusoten 31.12.2020 tekemien linjausten mukaisesti. Näiden linjausten mukaisesti koronasuositukset ja rajoitukset säilyvät ennallaan 31.1.2021 asti

Tuusulan kunnan päivitetty tiedote löytyy kunnan nettisivuilta osoitteesta:  https://www.tuusula.fi/tiedotepalsta/show.tmpl?sivu_id=2345&id=7575

18.12.2020

Uudenmaan sote-kuntayhtymän (Keusote) koronasuositusten mukaisesti rajoituksia jatketaan ja koulujen liikuntasalit ja uimahalli ovat kiinni. 10.1.2021 asti!

Päivitetyn tiedotteen näet täältä:
https://www.tuusula.fi/tiedotepalsta/show.tmpl?sivu_id=2345&id=7554

3.11.2020

2.11. on astunut voimaan Voimisteluliiton suositukset aikuisten harrastetoimintaan koronaepidemian eri vaiheissa.

 

19.10.2020 (5.10.2020)

KeuSoten  antamaa suositusta koronavirustartuntojen estämiseksi harrastustoiminnassa on päivitetty.

-> https://www.keski-uudenmaansote.fi/ajankohtaista/suositus-koronavirustartuntojen-estamiseksi-harrastustoiminnassa/

Seuraamme aktiivisesti ryhmien osallistujamääriä sekä viranomaisten ohjeita.

Harrastetoiminnassa esim. käytävä- ja pukuhuonetiloissa SUOSITELLAAN maskin käyttöä (myös lasten saattajat). Liikuntasalissa tunnin aikana maskin käyttö ei ole välttämätöntä. 

Tunnilta lähtiessä toivotaan ripeää poistumista, jotta toinen ryhmä pääsee sisään.

Lisäksi edelleen huomioitavaa:

– Vältetään oleilua käytävä- ja pukuhuonetiloissa

– Pidetään tunneilla riittävät turvavälit, huolehditaan käsihygieniasta ja muistetaan yksiä/aivastaa oikein.

Tulethan tunnille ja saattamaan lastasi vain terveenä!

 

Seuraamme ohjeistuksia ja päivitämme niitä seuran nettisivujen ajankohtaisiin.

25.9.2020 

📍 Keusote ja Tuusulan kunta ovat tiedottaneet koronavirukseen liittyvästä maskisuosituksesta tänään.
📍 Maskia on suositeltavaa käyttää myös yleisissä liikuntatiloissa liikkuessa. Tämä tarkoittaa esim. käytävä- ja pukuhuonetiloja.
📍 Lisäksi on edelleen tärkeää huolehtia riittävästä käsienpesuista ja turvaväleistä.
📍 Tulethan tunneille ja saattamaan lastasi vain terveenä, kiitos.

 

18.8.2020 TERVETULOA LIIKKUMAAN!

Sykkeen syyskausi käynnistyy 31.8.2020 (Kellokosken aikuisten tunnit jo 29.8.2020) ja odotamme innolla näkevämme Sinut taas tunneillamme!

Tänä syksynä on tärkeää pitää huolta hyvästä hygieniasta ja noudattaa yhteisiä ohjeistuksia. Vain sitä kautta voimme taata itsellemme ja muille seuran jäsenille turvallisen tavan harrastaa, liikkua ja nauttia liikunnan riemusta.

Otathan huomioon seuraavat ohjeistukset liikkuessasi tunneillamme:

  • Tulethan tunneille ainoastaan täysin terveenä. Huomioi lievätkin oireet.
  • Pidä huolta hyvästä hygieniasta. Pese käsiä usein, älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • Pyrimme välttämään ruuhkia pukuhuoneissa ja käytävillä, joten varaathan riittävästi aikaa tunnille tulemiseen ja sieltä pois siirtymiseen.
    • Treenivaatteet kannattaa mahdollisuuksien mukaan vaihtaa jo kotona päälle.
    • Juomapullo kannatta niin ikään täyttää kotona (tai käyttää kertakäyttöistä paperia hanan suojana). Huom. Juomapullo on vain omaan käyttöön, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
  • Muista turvavälit: pidä vähintään 1,5 metrin etäisyys muihin paikalla olijoihin.
  • Tunneilla suositaan omien välineiden käyttöä (tuntikohtainen tiedotus erikseen). Seuran välineitä puhdistetaan säännöllisesti.
  • Jos olet matkustanut ulkomailla, pidäthän omaehtoisen kahden viikon karanteenin ennen kuin osallistut taas seuramme toimintaan.

Kiitos yhteistyöstä ja kohtaamisiin tunneilla ympäri Tuusulaa!

 

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, vastuu mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktoinnista ja selvitystyöstä on HUS-Hyvinkään sairaanhoitoalueen tartuntatautiviranomaisilla. Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. On toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

 

 Tervetuloa hyvään seuraan!

2021-04-06T12:43:29+00:00