30.12.2021 Rajoituksia asiakas- ja yleisötilojen käyttöön

Uudenmaan alueelle on annettu tartuntalain pykälän 58 g mukainen määräys tiettyjen asiakas- ja yleisötilojen sulkemisesta. Sulkupäätös on voimassa kaksi viikkoa ajalla 28.12.2021–10.1.2022.

Määräys tilojen sulkemisesta tarkoittaa sitä, että kaikki seuraavat julkisten ja yksityisten toimijoiden urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat pitää sulkea: esim.

  • joukkueurheiluun, ryhmäliikuntaan, kontaktilajien harrastamiseen ja muuhun vastaavaan urheiluun tai liikuntaan käytettävät sisätilat sekä kuntosalit ja muut vastaavat sisäliikuntatilat

Alle 18 v. harrastustoiminta saa jatkua sulun aikana, joten lasten- ja nuorten ryhmät (ei perheSyke) aloittavat kevätkauden normaalisti ma 10.1.2022.

Ryhmäliikunnan kausi alkaa aikaisintaan ti 11.1.2022.

Seuraamme viranomaisten ja Tuusulan kunnan ohjeistuksia.

************

4.12.2021

Keusoten ja kunnan uusien rajoitusten mukaisesti otamme koronapassin käyttöön yli 16-vuotiaiden ryhmäliikuntatunneilla 4.12. alkaen (koskee myös vesijumpparyhmiä sekä uimahallin liikuntatilan ryhmiä). Passi tarkistetaan ulko-ovella. Käytäntö voimassa toistaiseksi ainakin 31.12.2021 saakka. Koronapassin käyttö ei poista maskisuositusta.

Joudumme valitettavasti perumaan joulunäytöksen sunnuntailta 12.12. Päätös perustuu Keusoten ja Tuusulan kunnan koronalinjauksiin.

 

Harrastetoiminnassa esim. käytävä- ja pukuhuonetiloissa SUOSITELLAAN maskin käyttöä (myös lasten saattajat). Liikuntasalissa tunnin aikana maskin käyttö ei ole välttämätöntä. 

Tunnilta lähtiessä toivotaan ripeää poistumista, jotta toinen ryhmä pääsee sisään.

Lisäksi edelleen huomioitavaa:

– Vältetään oleilua käytävä- ja pukuhuonetiloissa

– Pidetään tunneilla riittävät turvavälit, huolehditaan käsihygieniasta ja muistetaan yksiä/aivastaa oikein.

Tulethan tunnille ja saattamaan lastasi vain terveenä!

 

Seuraamme ohjeistuksia ja päivitämme niitä seuran nettisivujen ajankohtaisiin.