On aika jättää tämä vaihe elämässä. Haluan osaltani KIITTÄÄ teitä kaikkia yhteistyöstä ja vuosista, jotka olen teidän kanssanne viettänyt liikunnan ja seuratyön merkeissä. On ollut rikkaus tutustua näiden vuosikymmenten aikana erilaisiin ihmisiin.

KIITOS SIIS TEILLE!

Tässä pieni historiikki seuratyöstäni ja ohjauksesta

Taidankin olla konkariohjaaja, koska ohjaus on alkanut -80 luvun alussa Tuusulan Naisvoimistelijoissa, ja matka jatkui edelleen Liikuntaseura Sykkeessä. Kunniajäseneksi minut valittiin 2004, joka oli tietysti iso asia. Aerobic valtasi Tuusulan 1984, jota sain ohjata ensimmäisenä, salit pullistelivat uuden muotiliikunnan johdosta.

Seura järjesti -90 luvulla liikuntapäiviä- ja lomia, joita olin järjestämässä ja ohjamassa. Matka Lappiin ja Kreikan lämpöön keräsi mukaan kymmenkunta osallistujaa. Päivät koostuivat jumppahetkistä ja liikuntaretkistä pyöräillen ja vaeltaen.

Monia ryhmiä olen saanut ohjata näiden vuosikymmenten aikana, monia ystäviä saanut harrastajista ja seuraväestä, joita lämmöllä muistan.

Olen saanut olla mukana suurtapahtumien kenttänäytöksissä, joista tunteikkaimmat muistot ovat Valkealintu esityksestä Lahdessa 2013. Ihania muistoja matkanvarrelta nämäkin.

Eläkkeelle jäädessäni 2013, kouluttauduin Ikiliike ohjaajaksi, joka on suunnattu plus 60 ikäisille naisille ja miehille. Vastasin viimeiset vuodet seuramme Ikiliike toiminnasta. Yhteistyö Tuusulan kunnan kanssa laajensi Ikiliike toimintaa senior ohjauksen merkeissä.

Seuran johtokunnassa ja hallituksessa olen toiminut vuosikymmeniä, joka on tuonut uutta näkemystä ja kokemusta seuratoimintaan.

Olen mukana myös seuramme Kilta toiminnassa, jonka toiminnan tarkoituksena on liikunnan parissa syntyneen jäsenten välisen ystävyyden säilyttäminen sekä jäsenten henkisen vireyden ylläpito.

Minä olen siis elänyt ja hengittänyt voimistelusta ja seurasydän sykkinyt minussa aina.

Marja-Leena Karhapää

Vain reilua viikkoa myöhemmin tämän julkaisun jälkeen, suru-uutinen tavoitti meidät pääsiäisenä:

Marja-Leena menehtyi 16.4. sairauden edettyä liian pitkälle.

Olet muistoissamme.