5.-9.6. ja 12.-16.6.

Vaunukankaan koululla

Hinta: 120€/vko  85€/vko (valtionavun turvin saimme leirihintaa laskettua)

  • sis. liikunnallisen ohjelman ma-pe klo 9-14
  • jumppaturvavakuutuksen
  • lämpimän lounaan päivittäin

Ilmoittaudu mukaan!

Vko 23 -> 5.-9.6.2023

Vko 24 -> 12.-16.6.2023

Ohjaajina seuramme ohjaajat:

Rebekka: On aloittanut seurassa pienenä voimistelukoululaisena jatkaen tanssillisen voimistelun ryhmässä aina ohjaajaksi asti. Ohjaajavuosia on karttunut  apuohjaajasta Voimistelukouluohjaajaksi. Rebekka palkittiin seuran ”Vuoden junioriohjaajana” keväällä 2019. Rebekalta taipuu niin voimistelu, tanssi, pelit ja leikit kuin temppuilukin:)

Lotta: Aloitti seurassamme Dance4Fun tanssiohjaajana viime syksynä ja aiempaa tanssiohjaaja kokemusta löytyy myös Tanssikoulu Flowlta sekä aiemmilta kesäleireiltä. Lotta on käynyt Järvenpään lukion tanssilinjan ja omaa tanssiharrastusta on kertynyt jo 12v,  pääosin showtanssia ja erityisen innostunut on K-popista. Tanssitaustan lisäksi Lotalta taipuu myös temppuilu sekä pelit ja leikit.

Viljami: Oman harrastuneisuuden lisäksi Viljami on aloittanut seurassa temppuparkourin apuohjaajana 4v sitten ja kasvanut vuosien varrella myös poikien pelien ohjaajaksi. Viljami on myös palkittu seuran ”Vuoden junioriohjaajana” viime keväänä 2022. Viljamilta löytyy osaamista mm. parkourista, freegymistä, temppuilusta, pallopeleistä.