Maksutavat

Meillä voit maksaa seuraavilla tavoilla: Smartum/Tyky/Virikesetelit,  SmartumPaylla sekä Edenred-kortilla ja mobiililla. Sporttipassilla eli ePassilla ja EazyBreakilla pääset myös mukaan liikkumaan. Voit myös maksaa jumppamaksusi pankkikortilla, maksulinkillä ja käteisellä Syys-ja kevätstarttien yhteydessä sekä toimistolla.

Smartumin korttimaksaminen päättyi v. 2020 lopussa, mutta kaikilla Smartum-maksukorttia käyttävillä asiakkailla on mahdollisuus maksaa SmartumPay-sovelluksella.

UUTTA! FinnairPlus pisteitäsi voit myös käyttää ePassi sovelluksen kautta kausimaksuihimme!

Liikuntamaksu sovellusten suorituksista saamme ilmoituksen seuralle ja pystymme kuittaamaan laskuasi suorittamallasi summalla. Muista, että etuus on henkilökohtainen ja on tarkoitettu sinun omaan liikuntamaksuun.

iZettlen maksulinkin avulla voit maksaa maksuja missä tahansa. Lähetämme kertakäyttöisen linkin sähköpostitse, tekstiviestitse tai somessa, niin voit klikata sitä maksaaksesi maksut turvallisesti saman tien. 

Ilmoittaudu mukaan, luo lasku, saat jäsen- ja kausimaksulaskun sähköpostiisi. Jäsenmaksun osuus maksetaan laskun viitenumerolla, käteisellä tai pankkikortilla.

Ilmoittaudu

Linkit eri maksuseteleihin ja kortteihin

Eazybreak.fi

Edenred

ePassi

Smartum

Tyky