Loading...
Jäsensivut / Jäseneksi2020-01-08T12:46:38+00:00

Ajankohtaista:

Jäsentiedote:

Syke tiedottaa 12/2019

Aiemmat tiedotteet on luettavissa materiaalipankissa

Ilmoittautuminen ja jumppamaksut

LIITTYMINEN JÄSENEKSI, ILMOITTAUTUMINEN JUMPPIIN HOIDETAAN INTERNETISSÄ JÄSENTIETO-OHJELMAN KAUTTA.

Mikäli olet jo rekisteröitynyt ohjelmaan aikaisemmin, älä tee sitä enää uudestaan, vaan käytä entisiä tunnuksiasi. Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden jäsentieto-ohjelmassa.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen “Omat tiedot” -sivulla  itsesi alikäyttäjäksi.

Seuran jäsen? Kirjaudu tästä!
Ilmoittaudu ryhmiin!
Vapaat paikat ryhmissä

Huom! vain UUDET JÄSENET!

Täytä rekisteröintilomake.  Käyttäjätunnuksena toimii ilmoittamasi sähköpostiosoite tai koko nimi.  Ohjelma lähettää  tiedot antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Voit muuttaa salasanasi kirjautumisen jälkeen  “Omat tiedot” -sivulla. Mikäli sähköpostia ei löydy, muista tarkistaa roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät “luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat jatkossa myös tiedotteiden saapumisen.

Alaikäistä rekisteröidessäsi, rekisteröi ensin itsesi ja lisää alaikäinen “Omat tiedot” -sivulla itsesi alikäyttäjäksi.

Uusi jäsen, rekisteröity tästä!

Liity jäseneksi ja ilmoittaudu ryhmiin

Valitse ohjelmassa haluamasi vaihtoehto/-ehdot.  Kun haluat osallistua aikuisten tunneille, joihin ei ole erillistä ilmoittautumista (ns. avoimet tunnit, vip-tunnit) valitse “Jumppamaksu” koko kaudelle tai “Jumppamaksu Syksy 2019 / Kevät 2020”. Valitse samalla mahdolliset lisämaksut ja alennukset. Samalla liityt myös seuramme jäseneksi. Kun ilmoittaudut Aqua hiit ja Hydrobic-ryhmiin sekä lasten-, nuorten- ja perheliikuntaryhmiin liityt automaattisesti jäseneksi ja laskuusi tulee jäsen- ja jumppamaksun osuus.

Kun maksu on kirjautunut seuran tilille, lähetämme jumppakortin postitse kotiisi. (Jäsenkortit lähetetään yli 13-vuotiaille jäsenille. Mikäli alle 13 v. lapsi haluaa
jäsenkortin, ilmoita siitä erikseen seuran toimistolle.) Pidä jumppakortti mukana tunneilla ja varaudu esittämään pyydettäessä.
Opiskelijoiden, eläkeläisten ja työttömien Jumppakortit noudetaan toimistolta. Varaudu esittämään opiskelija-/eläkeläiskortti tai todistus työttömyydestäsi.
Alle 16-vuotiaiden Jumppaturvavakuutus astuu voimaan, vasta kun lasku on maksettu.

Aikuisten jumppamaksulla voit osallistua useammalle tunnille viikossa (Hyrylä, Kellokoski) tai Kellokosken jumppakortilla Kellokosken tunneille.

Esim. avoimien tuntien jumppamaksulla jumppaat n. 6 eurolla koko viikon!

Perheliikuntatunneille ilmoitetaan sekä aikuinen että lapsi/vauva

Ilmoita ensin aikuinen ja valitse maksuvaihtoehdoista “aikuisen jäsenmaksu ja perheliikunta” (pelkkä perheliikuntatunti) tai “avoin jumppakortti ja perheliikunta”. Valitse lapsen kohdalla pelkkä “lapsen jäsenmaksu” tai “jäsenmaksu ja sisarusmaksu” (perheestä osallistuu 2 lasta). Jos lapsesi on ilmoittautunut lisäksi johonkin lasten ryhmään, valitse lisäksi “Lisämaksu lapsi 1-12 v.”.

Ikiliike-maksu sisältää kaikki Ikiliike-tunnit

Vaihtoehtoisesti voit valita vain yhden vakioviikkotunnin. “Vetreäksi vedessä”-tunti vaatii lisäksi erillisen ilmoittautumisen ja uimahallin sisäänpääsymaksun. Liikuntaryhmien valinnan jälkeen muista hyväksyä luotu lasku. llmoittautumiset eivät rekisteröidy, ennen kuin olet hyväksynyt luotavan laskun.  Saat sähköpostiisi vahvistuksen jokaisesta ryhmästä, johon olet ilmoittautunut sekä laskun. Mikäli sähköpostia ei löydy, muista tarkistaa roskaposti/spam-hakemistot ja hyväksy meidät “luotettavaksi” lähettäjäksi. Näin varmistat jatkossa myös tiedotteiden saapumisen.

Jos sähköpostiosoitetta ei ole/tai ei ole syötetty, lasku toimitetaan postitse. Tällöin toimituskulut 5 euroa lisätään laskuun.

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai tulla käymään toimistolla osoitteessa Sulantie 24. Tarkista aukioloajat yhteystiedoista.

Jäsen- ja jumppamaksut
Käytössä olevat Maksutavat

Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa tai sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää internetiä, voit soittaa seuran numeroon 040 584 2089 tai tulla käymään toimistolla osoitteessa Sulantie 24. Tarkista aukioloajat yhteystiedoista.

Hyvässä seurassa on ilo liikkua!

Voit liittyä jäseneksi milloin vain. Maksat vain jäsenmaksun ja toiveidesi mukaisen jumppamaksun (perus- tai VIP-kortin). Meillä treenaat keskimäärin kuudella eurolla viikossa elokuun lopusta toukokuun puoliväliin. Varsinaisen jumppakauden jälkeen jatkamme vielä viikottaisella kesäjumppatunnilla aina juhannukseen asti. Heinäkuussa lomailemme, kuten useimmat jäsenemmekin. Elokuun kesäjumpat herättelevät taas uuteen kauteen.
Liity Jäseneksi
Seuran säännöt
Tietosuojaseloste, lue tästä!
Jäsenetuudet, vakuutus
Seuratuotteet